Ide- og konceptudvikling
 Jeg udvikler ideer og koncepter både digitalt og analogt – fra SoMe kampagner, TVC'er og content-koncepter til mere analoge ideer og projekter ifbm. events, branding, byrum mv.
Grafisk design
Visuelle identiteter, online design, tryksager, magasiner, SoMe content... Grafisk design, som er tilpasset virksomhedens fortælling og værdier – foldet ud på de fleste platforme.
Storytelling
Jeg elsker at bygge fortællinger op, både røverhistorier og børnesange, men også de gode autentiske af slagsen. Lad mig hjælpe med at fortælle jeres virksomheds unikke historie – jeg arbejder som udgangspunkt på alle kanaler; online, offline og social.
Set design
Med en baggrund som dekoratør og art director har jeg sat den visuelle retning for mange photo- og videoshoots – både store produktioner og rock'n'roll-produktioner med små budgetter. Jeg tager altid udgangspunkt i at finde en styling, der matcher konceptet, målgruppen og brandets overordnede strategiske retning.
Projektkoordination
Jeg har erfaring som kreativ tovholder på større video/fotoproduktioner og kulturevents, hvor jeg har været garant for at den gennemgående kreative ide bliver ført hele vejen igennem til det færdige produkt.
Freelance
Jeg arbejder gerne som freelance i en kombination af remote og location efter aftale. Jeg kan tilbyde min hjælp inden for ide- og konceptudvikling, grafisk design, grafisk produktion samt pre-produktion i forbindelse med større kampagner.
Back to Top