Artikel i Esbjerg Ugeavis / "Fanø i pap"
"Det begyndte med et nyt sofabord, der ankom i en stor papkasse. Siden har mor Anne-Mette Jensen sammen med Gro og Birk lavet Fanø-ting i pap.​​​​​​​"
Artikel i Fanø Posten / Iværksætterportræt
"Anne-Mette arbejder både globalt og lokalt: Skippede Aarhus og job hos Lego for at være selvstændig med sit firma Wadehaw på Fanø. Det har hun ikke fortrudt"
Richard Phillips, Sr. Creative Manager / LEGO Agency
"New to Denmark and LEGO, I inherited Anne-Mette as an Art Director on LEGO City, and I quickly discovered that she was an art director to be noticed and remembered. That’s because Anne-Mette is a very strong-willed, and very outspoken Art Director. Her solutions and insight are always well thought through, really creative, and she ensures the highest level of quality right through to execution!
I’ll end this reference by wholeheartedly recommending her. Anne-Mette is a creative who loves learning and growing; who pushes herself and those around her to do better; and is meant for great things."
Per Svarre, Formand / Nordsøbadets Støtteforening
"Anne-Mette bidrager med stort engagement og med de mange kompetencer hun har. Det gælder ikke mindst på det kommunikative og kreative, hvor hun har løftet projektet. De ting som vi aftaler bliver leveret til den aftalte tid, og det hun bidrager med, gør en forskel. Det er derfor også en stor fornøjelse at samarbejde med Anne-Mette. 
Ud fra den erfaring undertegnede har med Anne-Mette Jensen, så er jeg sikker på, at hun i mange virksomheder vil kunne bidrage og gøre en forskel, så det også vil kunne aflejres i virksomhedens resultater." 
Aja Møller Jensen / Pecha Kucha Aarhus
"Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Anne-Mette. Jeg oplever Anne-Mette som en utrolig engageret, nytænkende og videbegærlig samarbejdspartner. Jeg ønsker særligt at fremhæve Anne-Mettes kunstneriske og kreative evner, der i den grad har beriget vores arbejde i Pecha Kucha: Anne-Mette er en erfaren og innovativ æstetiker, der altid tog ansvar for, at Pecha Kuchas forskellige visuelle udtryk stod skarpt. Bl.a. i sit kreative arbejde viser Anne-Mette, at hun mestrer digitale værktøjer og platforme samt udøver en præcis og fængende kommunikation."
Back to Top