Identitet og værdiarbejde for den nystiftede handelsstandsforening i Nordby på Fanø, samt udvikling og planlægning af diverse events og aktiviteter.  Min rolle: Grafisk design og identitet, ideudvikling, branding, projektledelse af nye tiltag, hjemmesideopbygning mv.
NORDBY HANDELSSTANDSFORENING LOGO.
Logoet er udviklet af 4 forskellige symboler med rod i Fanø: Det maritime ror, kompasset, Ø-mærket og tandhjulet som repræsenterer Handels- og Erhvervslivet. Den gennemgående grafik er hentet fra den traditionelle Fanødragt.
BØRNEFÆRGEN FENJA.
Mine børn og jeg har opfundet og bygget prototypen af færgen i pap, og derefter er færgen sat i "produktion" hos lokale håndværkere, så de besøgende børn i Nordby kan få lov at lege kaptajner på deres helt egen Fanøfærge.
MARKEDSFØRINGSMATERIALE
Indrykket i lokalaviser, hængt op som plakater, delt ud som flyers og brugt til SoMe. Grafikken er skabt ud fra de traditionelle Fanødragter, som kvinderne har båret i århundreder. 
SÆLMASKOT OG FANØKVINDE
Jeg har skabt grundideen til den nye sælmaskot og været tovholder på design og produktion. Sælen og Fanøkvinden går rundt i gaderne ved Handelsstandsforeningens arrangementer og deler konkurrencer, tatoveringer og kram ud.
BØRNETATTOVERINGER
Uddeles af Sælmaskotten og rundt i forskellige butikker.
Back to Top